ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΕΒ παρέλαβε τιμητική πλακέτα «Let’s do it Cyprus Award”

Το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus, με τη στήριξη του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ, παρουσίασαν στις 6 Ιουλίου 2017, τα αποτελέσματα της εκστρατείας «Let’s do it Cyprus! ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2017» και επέδωσαν τιμητικές πλακέτες και βραβεία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη του οποίου τον χαιρετισμό μετέφερε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής.

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στήριξε και συμμετείχε ενεργά στην φετινή εκστρατεία Let’s do it Cyprus! ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2017 και γι’ αυτό της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Κώστας Χριστοφίδης.

Τα αποτελέσματα της Εκστρατείας «Let’s do it Cyprus! ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2017» όπως ανακοινώθηκαν, συνοψίζοντας ως ακολούθως:

• Αριθμός Εθελοντών 35516 εθελοντές
• Σημεία καθαρισμού 563
• Συλλέχτηκαν 29.000 κιλά σύμμικτα σκουπίδια, 8.000 κιλά ανακυκλώσιμα, ενώ 10 τόνοι ελαστικών έχουν παραδοθεί για περαιτέρω επεξεργασία σε αδειοδοτημένους φορείς.

Η ΟΕΒ μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης αλλά και ως εκ του ρόλου της ως εκπρόσωπος των κυπριακών επιχειρήσεων θα συνεχίζει να συμμετέχει ή και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες διαφύλαξης του περιβάλλοντος και συνεπώς της διασφάλισης καλύτερης ποιότητας ζωής.