ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η OEB στην Τεχεράνη

Μετά από διαβουλεύσεις με την πρεσβεία της Κύπρου στην Τεχεράνη, την πρεσβεία του Ιράν στην Κύπρο και την Shasta (οργανισμός αρμόδιος για προώθηση επενδύσεων και εξωτερικού εμπορίου του Ιράν), η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) θα πραγματοποιήσει επιχειρηματική αποστολή στο Ιράν μεταξύ 25 – 28 Σεπτεμβρίου 2017.

Σημειώνεται πως η αποστολή της ΟΕΒ στην Τεχεράνη πραγματοποιείται σε συνέχεια αντίστοιχης πολύ πετυχημένης αποστολής που πραγματοποιήθηκε το 2016. Η ΟΕΒ πιστεύει ότι με διοργάνωση νέας αποστολής στο Ιράν γίνεται καλύτερη στόχευση, παρακολούθηση (follow up) και καλλιέργεια κλίματος συνεργασίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στις επιχειρήσεις των δύο χωρών. Μετά την άρση των διεθνών κυρώσεων κατά του Ιράν, εντοπίζονται τεράστιες ευκαιρίες και προοπτικές για σύναψη επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων ανάμεσα σε Κύπρο και Ιράν.

Το πρόγραμμα της αποστολής θα περιλαμβάνει επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με Ιρανούς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για συνεργασία καθώς και παρουσίαση του καθεστώτος εμπορικών / οικονομικών συναλλαγών με το Ιράν. Σημειώνεται ότι την αποστολή της ΟΕΒ θα συνοδεύσει ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Μιχάλης Σοφοκλέους.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή της ΟΕΒ στην Τεχεράνη, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την ΟΕΒ (τηλ. 22665102), μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή μπορείτε να βρείτε εδώ.