ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Παρουσία στα ΜΜΕ

Συνέντευξη του Προέδρου της ΟΕΒ στο “Ευρωκέρδος”

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης παρέθεσε συνέντευξη στην κα Νικολέττα Λιβέρα στο περιοδικό “Ευρωκέρδος”  τεύχος Ιουνίου 2017, και μίλησε για τις επιχειρήσεις οι οποίες προσπαθούν αργά αλλά σταθερά να επανακάμψουν, για τις δραστικές...

Πρωτοσέλιδο, Sigma: Ο ΓΔ της ΟΕΒ για τα νομοσχέδια ΓεΣΥ

    Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 Εκπομπή Πρωτοσέλιδο, Sigma. Συζήτηση για τα Νομοσχέδια για το Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓεΣΥ) με συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Αντωνίου.

Ο Γ.Δ. της ΟΕΒ στο ραδιόφωνο Πολίτης 107.6 FM για τα νομοσχέδια ΓεΣΥ

19 Ιουνίου 2017 Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου στο ραδιόφωνο Πολίτης 107.6 με τη δημοσιογράφο κα Κατερίνα Ηλιάδη. Θέμα η ψήφιση των νομοσχεδιών για το Γενικό Σχέδιο Υγείας από τη Βουλή.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ στο Active Radio για το ΓεΣΥ

Ο Πρόεδρος της ΟΒΕ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο Active την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και μίλησε για το ΓεΣΥ. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ΟΕΒ επιθυμεί τη δημιουργία του ΓεΣΥ αλλά με τέτοιο...

Ο ΓΔ της ΟΕΒ στο Active Radio για την εκλογή στο ΔΣ της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας

  Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου μίλησε στο Active Radio για την εκλογή του ΔΣ της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας.  

Alpha News: Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ μιλά για το ΓεΣΥ

  Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης ήταν φιλοξενούμενος στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha την Τρίτη 13 Ιουνίου 2016 όπου μίλησε το θέμα του ΓεΣΥ.

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Sigma: Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ για το ΓεΣΥ

12 Ιουνίου 2017, Τομές στα Γεγονότα, Sigma Ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma για τη συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης στην εφημερίδα Σημερινή με θέμα το Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓεΣΥ)....

Ο ΓΔ ΟΕΒ για την Κρίση στο Κατάρ

8 Ιουνίου 2017 ΡΙΚ1, εκπομπή “Από Μέρα σε Μέρα” Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου στην εκπομπή “Από Μέρα σε Μέρα”. Θέμα της συζήτησης: “Κύπρος και κρίση στο Κατάρ”.    

Συμμετοχή του ΓΔ της ΟΕΒ στην εκπομπή “Από Μέρα σε Μέρα” στο ΡΙΚ1

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου συμμετείχε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, σε συζήτηση για το ΓεΣΥ, στην εκπομπή “Από Μέρα σε Μέρα” στο ΡΙΚ1.

Ο ΓΔ μίλησε στο ραδιόφωνο του Πολίτη για τις εξελίξεις στο ΓεΣΥ

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου μίλησε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, στο ραδιόφωνο του Πολίτη 107.6 για τις εξελίξεις στο ΓεΣΥ, μετά από τις χθεσινές αποφάσεις της Επιτροπής της Υγείας της Βουλής.  ...

Τηλεφωνική επικοινωνία Προέδρου στο Τρίτο του ΡΙΚ για το ΓεΣΥ

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης μίλησε στο Πρωϊνό Δρομολόγιο, σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής της Υγείας της Βουλής, στην οποία συζητήθηκαν τα νομοσχέδια για το ΓεΣΥ.

Το θέμα της ΑΤΑ συζήτησε ο ΓΔ στο ΡΙΚ1

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου συζήτησε στην ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ 1 “Από Μέρα σε Μέρα” την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, το θέμα της ΑΤΑ. Μαζί στο στούντιο συμμετείχαν ο κ. Μάριος...

Παρέμβαση του Προέδρου ΟΕΒ στο Capital News με θέμα το ΓΕΣΥ

  15 Μαΐου 2017 Παρέμβαση του Προέδρου της ΟΕΒ κ. Χρίστου Μιχαηλίδη, στο Δελτίο Ειδήσεων του Capital με θέμα το ΓΕΣΥ.

Ο ΓΔ ΟΕΒ στο ραδιοσταθμό Active για το ΓεΣΥ

  Τρίτη, 16 Μαϊου 2017 Παρέμβαση του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Αντωνίου για το θέμα του ΓεΣΥ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ραδιοσταθμού Active.

Ο ΓΔ ΟΕΒ μιλά στο Super Sport FM για το ΓεΣΥ

  Τρίτη, 16 Μαϊου 2017 Παρέμβαση του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Αντωνίου για το θέμα του ΓεΣΥ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Super Sport FM.
1 2 3 14