ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Παρουσία στα ΜΜΕ

Συνέντευξη Προέδρου της ΟΕΒ στο Cyprus Economy (B2B)

Επισυνάπτεται συνέντευξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Χρήστου Μιχαηλίδη στο τεύχος Απριλίου του Περιοδικού, Cyprus Economy (B2B). ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΕΒ

INBusiness News: Η ΟΕΒ βραβεύει την καινοτομία

Συνέντευξη του κ. Κώστα Χριστοφίδη, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ αναφορικά με το Διαγωνισμό Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας στο INBusiness News.

Ντέρμπι κορυφής στο… ποδοσφαιράκι

Από τη διαδικτυακή πύλη INBusiness News Ντέρμπι ενόψει και των αγώνων του Champions League και του κυπριακού πρωταθλήματος είχαμε στο… ποδοσφαιράκι της ΙΜΗ το πρωί της Τρίτης. Αντιμέτωπες βρέθηκαν οι ομάδες του ΚΕΒΕ και της ΟΕΒ...

Business Leaders Summit 2018, Λευκωσία, Τετάρτη 28 Μαρτίου

Το Business Leaders Summit διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από τη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, την Τετάρτη 28 Μαρτίου, και συγκέντρωσε τα βλέμματα της αφρόκρεμας του κυπριακού επιχειρείν.

Τρίτο Πρόγραμμα, Πρωινό Δρομολόγιο: Η κα Ανθή Χαραλάμπους για τον ΠΑΣΕΕΞΕ

26 Μαρτίου 2018 Τρίτο Πρόγραμμα ΡΙΚ, Πρωινό Δρομολόγιο Παρέμβαση της Προϊστάμενης Υπηρεσίας Ενέργειας & Περιβάλλοντος της ΟΕΒ κ. Ανθής Χαραλάμπους για τις δραστηριότητες του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας και τρόπους Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Ράδιο Πρώτο “Όλα στο Φως” – Συνέντευξη του ΓΔ ΟΕΒ

  Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Αντωνίου στην εκπομπή “Όλα στο Φως” στο Ράδιο Πρώτο και στους δημοσιογράφους κα Δόνα Καπαρτή και κ. Χρίστο Μιχάλαρο.

Ο ΓΔ της ΟΕΒ στο ραδιόφωνο Active

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 Παρέμβαση του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Αντωνίου στο ραδιόφωνο Active.  

ΡΙΚ1, Από Μέρα σε Μέρα: Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ για την πορεία της Οικονομίας

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2018 Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης μίλησε για την πορεία της Οικονομίας, στα πλαίσια της εκπομπής “Από Μέρα σε Μέρα” στο ΡΙΚ1.

Η Συνέντευξη Τύπου της ΟΕΒ στα τηλεοπτικά Δελτία Ειδήσεων

Με ρεπορτάζ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων τους κάλυψαν τα τηλεοπτικά κανάλια τη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε η ΟΕΒ την Τετάρτη 21 Μαρτίου. ΡΙΚ1   Sigma   ANT1   TV ONE

Η Έκθεση Savenergy 2018 στα ΜΜΕ

Τα τηλεοπτικά κανάλια κάλυψαν τη διοργάνωση της Έκθεσης Εξοικονόμησης Ενέργειας Savenergy 2018 που διοργάνωσε η ΟΕΒ από τις 16 μέχρι και τις 18 Μαρτίου 2018 με ρεπορτάζ στα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων τους το βράδυ της...

Sigma, Μεσημέρι και Κάτι: Ο Γ.Δ. ΟΕΒ για την εξαγγελία νέων προσλήψεων στο δημόσιο

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 Sigma, Μεσημέρι και Κάτι: Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ μιλά για τις νέες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

Ο ΓΔ ΟΕΒ στον Astra 92.8 για τις προσλήψεις στο δημόσιο

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ  κ. Μιχάλης Αντωνίου μιλά στο ραδιόφωνο Astra 92.8 για τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Alpha: Προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Alpha Ρεπορτάζ για τις προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα – Δηλώσεις του Γ.Δ. της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Αντωνίου.

Ο ΓΔ ΟΕΒ στο ραδιόφωνο Πολίτης 106FM για τις προσλήψεις στο δημόσιο

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου στο ραδιόφωνο Πολίτης 106 FM, μιλά για τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

ΑΝΤ1, Μέρα Μεσημέρι: Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας Savenergy 2018

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 ΑΝΤ1, Μέρα Μεσημέρι: Ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων & Διαχείρισης Εκδηλώσεων της ΟΕΒ κ. Πάρης Αναστασίου μιλά για την Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας Savenergy 2018, που διεξάγεται από τις 16 μέχρι...
1 2 3 21