ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Κληρώσεις Δώρων στο Ετήσιο Επίσημο Δείπνο της ΟΕΒ

Πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία το Ετήσιο Επίσημο Δείπνο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, Υπουργοί, Βουλευτές κρατικοί και άλλοι επίσημοι αξιωματούχοι, εκπρόσωποι επιχειρηματικών και συνδικαλιστικών Οργανώσεων και πολύ μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών  μελών της ΟΕΒ.

Στην κλήρωση, στην οποία συμμετείχαν μόνο τα εισιτήρια εισόδου,  κέρδισαν:

  1. Ο αριθμός  0004, ένα κλιματιστικό 9000 Btu, προσφορά της Εταιρείας Europlumb Ltd.
  2. Ο αριθμός 2061 μία διαμονή για δύο βράδια, για τέσσερα άτομα σε έπαυλη την Πάφο, προσφορά από την Εταιρεία Z & X Holiday Villas Ltd Group.

Στην κλήρωση, στην οποία συμμετείχαν μόνο οι λαχνοί,  κέρδισαν:

  1. Ο αριθμός 9271 μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο Louis Phaethon Beach, προσφορά της Εταιρείας Louis Hotels Public Company Ltd.
  2. Ο αριθμός 9309 μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο Louis Imperial Beach, προσφορά της Εταιρείας Louis Hotels Public Company Ltd.
  3. Ο αριθμός 2501 δύο Voucher  συνολικής αξίας  €200, προσφορά της Εταιρείας Louis Travel.
  4. Ο αριθμός 3866 ένα Tablet μάρκας Ainol NOVO W8, 8” WINDOWS, προσφορά της Εταιρείας Mechatronic Ltd.
  5. Ο αριθμός 6158 μία βαλίτσα Samsonite Cabin Luggage από την Εταιρεία Κώστας Θεοδώρου Λτδ.
  6. Ο αριθμός 0552 δύο Vouchers συνολικής αξίας €300, προσφορά της Εταιρείας Andrie Georgiou (Coiffure) Ltd, για υπηρεσίες από το Quick Spa.
  7. Ο αριθμός 5730 δύο Vouchers συνολικής αξίας €300, προσφορά της Εταιρείας Andrie Georgiou (Coiffure) Ltd, για υπηρεσίες από το Hamam Omerye.
  8. Ο αριθμός 7643 δύο Vouchers συνολικής αξίας €300, προσφορά της Εταιρείας Andrie Georgiou (Coiffure) Ltd, για υπηρεσίες από το Dessange Paris.

Η ΟΕΒ εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους δωροθέτες οι οποίοι με την προσφορά τους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του Ετήσιου Επίσημου Δείπνου της.