Βραβεύσεις / Εκθέσεις


Νικητές Διαγωνισμού Βραβείων Καινοτομίας 2010

αναρτήθηκε στις 19 Σεπ 2011, 12:47 π.μ. από το χρήστη Admin 3   [ ενημερώθηκε 19 Σεπ 2011, 3:51 π.μ. ]

15 Σεπτεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 η τελετή απονομής των Βραβείων Καινοτομίας παρουσία Βουλευτών, ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων, αξιόλογων προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών και εργαζομένων.

Το Βραβείο για τον Πρωτογενή Τομέα απονεμήθηκε στην ΠΕΛΕΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑ ΛΤΔ για τη δημιουργία ράβδων μπεντονίτη δια μέσου ξηράς συμπίεσης (dry compaction). Το Βραβείο για τον Μεταποιητικό Τομέα απονεμήθηκε στην εταιρεία απονεμήθηκε στην εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΤΔ για τη δημιουργία για πρώτη φορά στην Ευρώπη παγωτού χωρίς λακτόζη, το Βραβείο Καινοτομίας απονεμήθηκε στην εταιρεία C.B.B. LIFELINE BIOTECH LTD για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου επιστημονικού πρωτοκόλλου επεξεργασίας και φύλαξης βλαστοκυττάρων από τον ιστό του ομφάλιου λώρου. Τέλος, το Βραβείο Καινοτομίας στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα απονεμήθηκε στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων e-procurement.

Τα Kυπριακά βραβεία Καινοτομίας απένειμε η αξιότιμη Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κα Πραξούλλα Αντωνιάδου η οποία ανέγνωσε το χαιρετισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), κ Φίλιος Ζαχαριάδης και ο κ. Σωτήρης Καλλής εκ μέρους του Πρόεδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης του Βραβείου.


Τελετή Απονομής Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας

αναρτήθηκε στις 1 Ιουν 2011, 6:31 π.μ. από το χρήστη Admin 1   [ ενημερώθηκε 1 Ιουν 2011, 11:51 μ.μ. ]

Η Επιτροπή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας σε πρόσφατη συνεδρία της αφού αξιολόγησε όλες τις αιτήσεις που είχαν ληφθεί για τον τέταρτο διαγωνισμό του Βραβείου Καινοτομίας 2010, αποφάσισε τη βράβευση τεσσάρων επιχειρήσεων/υπηρεσιών. 

Η ανακοίνωση των βραβευθέντων θα γίνει σε ειδική τελετή απονομής του Βραβείου Καινοτομίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 2011, και ώρα 6.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία στην οποία προσκλήθηκε να παραστεί και η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό του διαγωνισμού καθώς και για την τελετή βράβευσης μπορείτε να πάρετε από το Τμήμα Βιομηχανίας και Υπηρεσιών της ΟΕΒ, τηλ. 22665102 και από την ιστοσελίδα του Βραβείου στη διεύθυνση www.innovationaward.oeb.org.cy.

1-2 of 2