ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Δείπνο της ΟΕΒ με επίσημη προσκεκλημένη την Υπουργό Εργασίας

Μέσα σε μια ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) πραγματοποίησε χθες βράδυ δείπνο στη Λεμεσό με επίσημη προσκεκλημένη την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της ΟΕΒ, επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη εταιρειών.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η Υπουργός αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Κυβέρνησης για μείωση της ανεργίας και τα θετικά αποτελέσματα που καταγράφονται με την οικονομία να στοχεύει πλέον σε ρυθμούς πλήρους απασχόλησης.

Παράλληλα, μίλησε για ζητήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τις επιχειρήσεις, όπως είναι η αδυναμία εξεύρεσης εργατικού δυναμικού, η νομοθέτηση κατώτατου μισθού στην Κύπρο, καθώς επίσης το ζήτημα της ρύθμισης των απεργιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Υπουργό Εργασίας και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και το μέλλον του επιχειρείν στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ΟΕΒ τίμησε την Υπουργό Εργασίας για την προσφορά της στην κυπριακή οικονομία, επιχειρήσεις και κοινωνία κατά τη διάρκεια της θητείας της ευχαριστώντας την για το έργο που επιτέλεσε και συνεχίζει να επιτελεί.

Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Ομοσπονδίας απένειμε στην Υπουργό Εργασίας, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Χρίστος Μιχαηλίδης.

DqX58B0XgAY8QvU