ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

CSR Cyprus – 1o CSR Business Brunch

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας το 1ο CSR Business Brunch για τα μέλη του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Cyprus).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΔΣ Δρ. Αλέξανδρος Αντωναράς έκανε ένα σύντομο απολογισμό των μέχρι σήμερα δράσεων του Δικτύου, ανέλυσε τα αποτελέσματα έρευνας αναφορικά με τα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητες των μελών σε σχέση με δράσεις που επιθυμούν να αναπτύξει το Δίκτυο και παρουσίασε τις δράσεις και ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα.

CSR logo

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης, η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.csrcyprus.org.cy), και η πρωτοβουλία Cyprus Pact 4 Youth που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Νεολαία που συντονίζει το CSR Europe και το οποίο αφορά στην εδραίωση συνεργασιών μεταξύ επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, μέσα από τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου προσφοράς από τις επιχειρήσεις ποιοτικών θέσεων «προετοιμασίας για απασχόληση».

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση στην οποία ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν εισηγήσεις για τις υφιστάμενες και τις μελλοντικές δράσεις του Συνδέσμου.