Νέα‎ > ‎

Η απασχόληση στο επίκεντρο της αναπτυξιακής τροχιάς της Κύπρου

αναρτήθηκε στις 17 Απρ 2016, 9:34 μ.μ. από το χρήστη Admin 3   [ ενημερώθηκε 18 Απρ 2016, 2:20 π.μ. ]
18 Απριλίου 2016

Συζήτηση με θέμα «Η απασχόληση στο επίκεντρο της αναπτυξιακής τροχιάς της Κύπρου», διοργάνωσε στις 15 Απριλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε εκπροσώπους των εργοδοτών και των εργοδοτουμένων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, εργοδοτικών οργανώσεων, επιχειρήσεις, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και μέλη ανθρώπινου δυναμικού, εργαζόμενους και το ευρύ κοινό.

Στη συζήτηση συμμετείχαν η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ Μιχάλης Αντωνίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΣΕΚ Ανδρέας Μάτσας, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ Μάριος Τσιακκής, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Γιώργος Παντελίδης και εκ μέρους της ΠΑΣΥΔΥ, ο Ανδρέας Λουκά.