elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Χορηγίες προς Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Βιομηχανικών Προϊόντων για Διερεύνηση Ξένων Αγορών

Το Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού ανακοίνωσε ότι από τις 07/01/2016 άρχισε η παραλαβή αιτήσεων στα πλαίσια του “Σχεδίου Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) προς Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Βιομηχανικών Προϊόντων, για διερεύνηση ξένων αγορών”.

Το Σχέδιο θα είναι σε ισχύ καθόλη τη διάρκεια του έτους 2016 και αιτήσεις θα αξιολογούνται για διερεύνηση ξένων αγορών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός της περιόδου 1/1/2016 – 31/12/2016. Δικαιούχοι είναι Κυπριακές επιχειρήσεις των οποίων οι δραστηριότητες περιλαμβάνονται στον τομέα της Μεταποίησης ή/και στην εμπορία βιομηχανικών προϊόντων. Η ενίσχυση παρέχεται μέχρι δύο φορές τον χρόνο και καλύπτει τα έξοδα μετάβασης (αεροπορικό εισιτήριο) ενός ατόμου μόνο για ταξίδι σε οικονομική θέση μέχρι του ποσού των €855 / ταξίδι.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται τις αιτήσεις συμμετοχής από τον Κλάδο Προώθησης Εμπορίου Προϊόντων – Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού ή από την ιστοσελίδα www.mcit.gov.cy/ts.

Related Posts