elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από κυπριακά Πανεπιστήμια

Το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (European University Cyprus) και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (University of Nicosia) προσφέρουν στα Μέλη της ΟΕΒ υποτροφίες για τα Μεταπτυχιακά τους προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).


Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (European University Cyprus)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει περιορισμένο αριθμό υποτροφιών σε ενδιαφερόμενα στελέχη / μέλη της ΟΕΒ για το εαρινό τετράμηνο 2013 του μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA), το οποίο διδάσκεται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Συγκεκριμένα, προσφέρονται για τα μέλη της ΟΕΒ:

  • 1 ολική υποτροφία (100%), και
  • 5 μισές υποτροφίες (50%)
Η επιλογή και κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έιτε απευθείας στο Γραφείο Εσιδοχής του Πανεπιστημίου (κτίριο διοίκησης), είτε μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα www.euc.ac.cy, ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Τ.Θ. 22006, 1516 Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Λειτουργό Εισδοχής κα Άντρια Καρεκλά, στο τηλέφωνο 2271300.


Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (University of Nicosia)
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για ακόμα μια χρονιά προσφέρει οκτώ υποτροφίες σε μέλη της ΟΕΒ που πληρούν τα κριτήρια εισδοχής, ως ακολούθως:
  • 2 υποτροφίες με 50% έκπτωση στα δίδακτρα, και
  • 6 υποτροφίες με 20% έκπτωση στα δίδακτρα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διευθύντρια του προγράμματος ΜΒΑ κα Julie Boyadjian (τηλ. 22 841 671, email: mba@unic.ac.cy).

Related Posts