elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Υπέροχοι Νοσηλευτές – Απαράδεκτοι Συνδικαλιστές

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων ( ΟΕΒ ) εκφράζει θλίψη και απογοήτευση για την εμμονή της συντεχνίας των νοσηλευτών του Δημοσίου «ΠΑΣΥΝΟ» στην λήψη επ’ αόριστον απεργιακών μέτρων.

Η ΟΕΒ προειδοποίησε επανειλημμένα ότι όσο το Κράτος παραμένει ανοχύρωτο απέναντι στον συνδικαλιστικό ετσιθελισμό, μικρές επαγγελματικές ομάδες σε ζωτικής σημασίας υπηρεσίες, θα εκβιάζουν κοινωνία και πολιτεία όποτε το θελήσουν.

Επανειλημμένα προτείναμε εισαγωγή νομοθεσίας που θα ρυθμίζει την άσκηση της απεργίας στις ουσιώδεις υπηρεσίες. Χωρίς να την απαγορεύει, θα βεβαιώνεται ότι η απεργία θα είναι η τελευταία και έσχατη επιλογή.

Μια μικρή συντεχνία αποφάσισε την επ’ αόριστον ταλαιπωρία αθώων και ευάλωτων πολιτών για να εκβιάσει μισθολογική αναβάθμιση των μελών της. Οι νοσηλευτές μας, αυτοί οι υπέροχοι επαγγελματίες που νυχθημερόν ξορκίζουν τον πόνο και δίνουν ελπίδα στους πάσχοντες, ως συνδικαλιστές στρέφονται εναντίον αυτών που τάχθηκαν να φροντίζουν και να ανακουφίζουν. Χρησιμοποιούν τον πόνο των ασθενούντων και κατά τεκμήριο οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας για ίδιο όφελος.

Η ΟΕΒ θα συνδράμει το Κράτος με τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια που ανήκουν στην δύναμη της για να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς και να αποτύχει ο εκβιασμός.

Related Posts