elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Τελετή Βράβευσης «Cyprus Quality Leader 2017»

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), βράβευσε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, τη νικήτρια του διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2017» κ. Ριάνα Κωνσταντίνου, Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Υπουργείου Υγείας.

Η κ. Κωνσταντίνου με τις πρωτοβουλίες και δράσεις της συνέβαλε στην προώθηση της Ποιότητας και στην επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων στην υπηρεσία ασθενοφόρων του Υπουργείου Υγείας.

Τα επιτεύγματα της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη συμβολή της στη λειτουργία οκτώ νέων σταθμών ασθενοφόρων, την αναβάθμιση του συντονιστικού κέντρου ασθενοφόρων, τη στελέχωση των σταθμών και εκπαίδευση του προσωπικού, τη μείωση του χρόνου ανταπόκρισης των ασθενοφόρων και τη δημιουργία της εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα «ZOOM» για κλήση ασθενοφόρου.

Η τελετή βράβευσης του διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader» αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της Ποιότητας στη χώρα μας, αναδεικνύοντας το άτομο με εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για ένα ηγέτη Ποιότητας, όπως μεταξύ άλλων, ακεραιότητα, εμπιστοσύνη, κουλτούρα, στρατηγική εστίαση, υποκινητή και μέντορα.

Η φετινή νικήτρια του διαγωνισμού, εκπροσώπησε την Κύπρο, στον ετήσιο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του European Organization for Quality (EOQ), ανταγωνιζόμενη επάξια με τους καλύτερους Ευρωπαίους ηγέτες ποιότητας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ποιότητας κ. Ανδρέας Ιωαννίδης στον χαιρετισμό του, «τo γεγονός ότι η φετινή νικήτρια προέρχεται από τον τομέα της υγείας, ο οποίος παρουσιάζει από μόνος του, σημαντικές προκλήσεις τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύει στην πράξη ότι τολμούμε ως Σύνδεσμος να βραβεύουμε και να υποστηρίζουμε επαγγελματίες από όλους τους τομείς της οικονομίας, χωρίς εξαίρεση».

Ο Διαγωνισμός Cyprus Quality Leader

Ο διαγωνισμός «Cyprus Quality Leader» διοργανώθηκε φέτος για 6η συνεχή χρονιά από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας με την ιδιότητα του Μέλους και Εθνικού Αντιπροσώπου στην Κύπρο του EOQ.
Το βραβείο του νικητή απονέμεται σε ανώτερο στέλεχος επιχείρησης/οργανισμού που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα. Η αξιολόγηση και η επιλογή του νικητή στον Κυπριακό διαγωνισμό διεξάγεται σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.quality.org.cy και στους λογαριασμούς του Συνδέσμου στο Facebook και Twitter.

 

Related Posts