elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Σχέδιο Χορηγιών για Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας του Μεταποιητικού Τομέα και άλλων στοχευμένων δραστηριοτήτων σε περιοχές εντός των Βρετανικών Βάσεων

Πληροφορείσθε ότι το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού ανακοίνωσε την 1η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στα πλαίσια του σχεδίου χορηγιών για Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Μεταποιητικού Τομέα και άλλων Στοχευμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων που βρίσκονται σε περιοχές εντός των Βρετανικών Βάσεων.

Η ένταση της χορηγίας ανέρχεται στο 50% του εγκριμένου επενδυτικού προγράμματος με ανώτατο ύψος χορηγίας τις €200000 και μπορεί να καλύψει δαπάνες που αφορούν Κτήρια και Επεκτάσεις Κτηρίων/ Υποστατικών, Καινούργια Μηχανήματα/ Εξοπλισμό, Μεταφορικά Μέσα, Δαπάνες για Συστήματα Διαχείρισης, Προβολή / Προώθηση κλπ. Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες της παρούσας πρόσκλησης ανέρχεται σε €1 εκατομμύριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τον Οδηγό του Σχεδίου στον οποίο αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες και το Έντυπο της Αίτησης από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Ενέργειας www.mcit.gov.cy (Υπηρεσία Βιομηχανικής Ανάπτυξης, Σχέδια και Προγράμματα Ενίσχυσης). Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2015, μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, 1421, Λευκωσία, με την ένδειξη «Σχέδιο Χορηγιών για Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Μεταποιητικού Τομέα και άλλων Στοχευμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων σε περιοχές εντός των Βρετανικών Βάσεων».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους Λειτουργούς του Υπουργείου στα τηλέφωνα 22867100, 22867149, 22867247.

Related Posts