elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συνέδριο Infocom.cy 2016 – Ρεπορτάζ ΑΝΤ1

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία το 8ο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής και Media Infocom.cy 2016.
Για ακόμα μια χρονιά το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της ΟΕΒ και του Συνδέσμου Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ), μέλος της ΟΕΒ.
Χαιρετισμό στο Συνέδριο απηύθυναν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΗΛ κ. Σολωμός Κυριάκου.
Καταλύτης της ανάπτυξης η ψηφιακή τεχνολογία
 
Τις σχέσεις που συνδέουν άρρηκτα το τρίπτυχο υποδομές, υπηρεσίες και ψηφιακές δεξιότητες καθώς και την υιοθέτησή τους, για την ανάπτυξη της χώρας και την παραγωγή προστιθέμενης αξίας σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας εξέτασε σήμερα το όγδοο συνέδριο Infocom.Cy

Εισαγωγική ομιλία ανέγνωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Κώστας Νόστης. Όπως είπε το Συνέδριο θα μπορούσε να ονομαστεί και συνέδριο αλλαγής.

Ομιλητής στο συνέδριο ήταν και ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρη.

Ο ΠτΒ ανέφερε πως «ένας από τους στόχους που έθεσα ως νέος πρόεδρος της βουλής ήταν και η αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών της βουλής. Θέλω να σας πω ότι δρομολογήθηκε ήδη η διαδικασία βελτίωσης των υφιστάμενων τεχνολογικών εργαλείων που διαθέτει η βουλή ενώ μελετάται η εισαγωγή νέων έξυπνων και σύγχρονων λύσεων με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργιά των μηχανισμών της.»

Related Posts