elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συνέδριο Οικονομίας ΟΕΒ «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: O δρόμος προς την ανάπτυξη»

Οι ενέργειες και η δράση της Κυβέρνησης, της Βουλής και της Κεντρικής Τράπεζας σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον -για ανάκαμψη της οικονομίας- θα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στο Συνέδριο Οικονομίας με τίτλο «Κυπριακή Οικονομία: O δρόμος προς την ανάπτυξη».

Το Συνέδριο διοργανώνει η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό EUROKΕΡΔΟΣ. Ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, κα Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και ο πρόεδρος της ΟΕΒ, κ. Χρίστος Μιχαηλίδης. Οι ομιλητές θα αναλύσουν τον κοινό τους στόχο για δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, μέσα από κατάλληλες ενέργειες και δράσεις.

Το Συνέδριο θα χωρίζεται σε τρείς ενότητες. Αρχικά θα συζητηθεί η «Τρέχουσα Οικονομική Κατάσταση και Δημοσιονομική Πολιτική» για να ακολουθήσει συζήτηση γύρω από τον «Χρηματοπιστωτικό Τομέα». Στην τρίτη ενότητα θα γίνει εκτενής συζήτηση γύρω από το θέμα «Αναπτυξιακή Πολιτική και Δράση».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Απριλίου 2015, στις 16:00-19:15 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Θα είναι ανοικτό στους επιχειρηματίες και στο ευρύ κοινό και απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται ενεργά στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που επηρεάζουν την οικονομία.

Συντονιστής θα είναι ο κ. Στέφανος Κοτζαμάνης. Χορηγοί η Τράπεζα Κύπρου και η EY.

Για περισσότερες πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλ. 22 665102.

Related Posts