elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συνάντηση ΟΕΒ με Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), αποτελούμενη από το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, κ. Γιώργο Πέτρου και το Γενικό Διευθυντή, κ. Μιχάλη Αντωνίου, είχε συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ), κ. Τάκη Ταουσιάνη και Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη της ΣΚΤ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΕΒ στα γραφεία της ΣΚΤ την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και είχε ως κύριο σκοπό την περαιτέρω εμβάθυνση των ισχυρών δεσμών μεταξύ της Τράπεζας και της ΟΕΒ, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου και άλλων Στελεχών της Επιτροπείας της Τράπεζας.

ιαβεβαίωσαν τον κ. Ταουσιάνη ότι η Οργάνωση των κυπρίων εργοδοτών και επιχειρηματιών θα στηρίξει ένθερμα τις προσπάθειες της Τράπεζας για ανασυγκρότηση, έτσι ώστε να διαδραματίσει τον πολύ σημαντικό ρόλο που αναμένει από αυτήν η κυπριακή οικονομία στις δύσκολες αυτές εποχές.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΣΚΤ, αφού ευχαρίστησε την ΟΕΒ για τη διαχρονική στήριξη και τις πολύτιμες υπηρεσίες, αναφέρθηκε στο επιχειρησιακό πλάνο της Τράπεζας και τον οδικό χάρτη με τον οποίο είναι δεσμευμένη, προκειμένου ο Συνεργατισμός να επανακάμψει δυναμικά ως ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός πυλώνας της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν τις μεταξύ τους επαφές και σχέσεις συνεργασίας για το καλό του τόπου.

Related Posts