elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συμμετοχή του Πρέσβη της Γερμανίας στο ΔΣ της ΟΕΒ

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) υποδέχθηκε σε συνεδρία του Διοικητικού της Συμβουλίου την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, την Α.Ε. τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Κύπρο κ. Nikolai Von Schoepff.

Κατά τη συνάντηση ο Πρέσβης της Γερμανίας είχε την ευκαιρία να αναπτύξει και να συζητήσει με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒ θέματα που αφορούν τις διμερείς εμπορικές σχέσεις ανάμεσα στην Κύπρο και τη Γερμανία. Μέσα από τη συζήτηση διαφάνηκε το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για ενδυνάμωση των επιχειρηματικών συνεργασιών με έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την επίσκεψη του Πρέσβη και δήλωσε ότι η ΟΕΒ σε συνεργασία με την Γερμανική Πρεσβεία θα προωθήσει την αναβάθμιση των επιχειρηματικών δεσμών των δύο χωρών, καθώς θεωρεί την Γερμανία ως εν δυνάμει ισχυρό εμπορικό εταίρο της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ και ο Γερμανός Πρέσβης ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιηθεί εντός Φεβρουαρίου, αποστολή Γερμανών Επιχειρηματιών στην Κύπρο και θα έχουν συναντήσεις “Business to Business” με επιχειρήσεις – Μέλη της ΟΕΒ.

DSCN0428

EPISKEPSH PRESVH-2

20170131_161531

Related Posts