elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συμμετοχή της ΟΕB σε διάσκεψη υψηλού επιπέδου

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), συμμετέχει στην διάσκεψη «BUSINESSEUROPE Day» που πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη, 3 Μαρτίου στις Βρυξέλλες με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή οικονομία τόσο εσωτερικά όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την διάσκεψη διοργανώνει η BUSINESSEUROPE, η πανευρωπαϊκή οργάνωση εργοδοτών στην οποία η ΟΕΒ συμμετέχει ως ο μόνος εκπρόσωπος των κυπριακών επιχειρήσεων και εργοδοτών. Την ΟΕΒ εκπροσωπούν ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Αντωνίου και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Κώστας Χριστοφίδης.

Η διάσκεψη με τον τίτλο «Reform to Perform» επικεντρώνεται στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιηθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και η ευρωπαϊκή οικονομία.

Εισηγητές είναι ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, η Επίτροπος για θέματα Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ Ελζμπιέτα Μιενκόφσκα, η Πρόεδρος της BUSINESSEUROPE Έμμα Μαρσεγκάλια, εκπρόσωποι εργοδοτικών οργανώσεων και σημαντικές προσωπικότητες της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας.

Related Posts