elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συλλυπητήριες επιστολές του Προέδρου της ΟΕΒ προς τους Πρέσβεις της Γερμανίας και της Ρωσίας

Με επιστολή προς τον Πρέσβη της Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Γερμανίας κ.Nikolai von Schoepff στις 28 Δεκεμβρίου 2016, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια προς την κυβέρνηση της Γερμανίας και τις οικογένειες των θυμάτων της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε σε Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο.

Τέτοιες πράξεις επιβάλλουν την ανάγκη ληψης μέτρων καταπολέμησης κάθε μορφής εξτρεμισμού από τη διεθνή κοινότητα, τόνισε στην επιστολή του ο κ. Μιχαηλίδης και κλείνοντας καταδίκασε κάθε μορφής τρομοκρατική πράξη και ευχήθηκε να μην γίνουμε ξανά μάρτυρες ενός τόσο απεχθούς συμβάντος.

Επίσης, στις 29 Δεκεμβρίου 2016, στάληκε επιστολή στον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Stanislav V. Osadchiy, με την οποία ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Μιχαηλίδης εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του προς τη Ρωσική κυβέρνηση και την οικογένεια του Ρώσου Πρέσβη στην Άγκυρα κου Andrei Karlov που δολοφονήθηκε από τρομοκράτες.

Κάθε μορφής τρομοκρατική πράξη αποτελεί απειλή για την ειρήνη, τη σταθερότητα τη δημοκρατία, τις αξίες και τον τρόπο ζωής μας. Τέτοιες πράξεις το μόνο που κάνουν είναι να ενδυναμώνουν την αποφασιστικότητα μας για καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης.

Κλείνοντας, εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήρια του για τη πτώση του ρωσικού αεροπλάνου στο Sochi και τη συμπάθεια του προς τους οικείους των θυμάτων για τον πόνο και θλίψη που προκάλεσε η απώλεια τόσων ζωών.

Επισυνάπτονται πιο κάτω οι επιστολές.

THG161546EPI
THG161556EPI

Related Posts