elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Στιγμές χαλάρωσης και καλής κουβέντας στα αναπαυτήρια της ΠΕΟ

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον στα αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια, η ηγεσία της συνδικαλιστικής οργάνωσης παρέθεσε φιλοφρονητικό γεύμα στην Υπουργό Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, στο Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου κ. Ανδρέα Ασσιώτη και στο Γενικό Διευθυντή της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Αντωνίου.

Ο Γενικός Γραμματέας και η Αναπληρώτρια ΓΓ της ΠΕΟ κ. Πάμπης Κυρίτσης και κα Σωτηρούλλα Χαραλάμπους αντίστοιχα, ξενάγησαν τους καλεσμένους τους στους χώρους των αναπαυτηρίων στα οποία φιλοξενούνται κάθε χρόνο μεγάλοι αριθμοί εργαζομένων με τις οικογένειες τους.

Απολαμβάνοντας τους εκλεκτούς μεζέδες του εστιατορίου και την όμορφη μουσική της ορχήστρας, οι συνδαιτυμόνες ευχήθηκαν ειρηνική και συναινετική διαχείριση των προκλήσεων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν από κοινού αμέσως μετά τη λήξη των θερινών διακοπών.

Στην παρέα ήταν επίσης ο Διευθυντής Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Φάνης Τρύφωνος, ο ΓΓ των οικοδόμων της ΠΕΟ κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο ΓΓ της συντεχνίας ξενοδοχοϋπαλλήλων της ΠΕΟ κ. Λευτέρης Γεωργιάδης, ο Κεντρικός Οργανωτικός της ΠΕΟ κ. Χρίστος Τομπάζος, ο κ. Πιερής Πιερή και άλλα στελέχη της ΠΕΟ.

Related Posts