elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Προκήρυξη διαγωνισμού “Cyprus Quality Leader of the Year 2015”

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (μέλος ΟΕΒ) ως Εθνικός Εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) στην Κύπρο, προκηρύσσει για 4η χρονιά το διαγωνισμό “CYPRUS QUALITY LEADER OF THE YEAR 2015” με σκοπό την επιβράβευση του Ηγέτη που προωθεί την Ποιότητα στην επιχείρηση/οργανισμό του.

Το βραβείο θα απονεμηθεί σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Διευθυντής Ποιότητας) που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, είτε είναι μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας είτε όχι, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του.

Ο νικητής του Κυπριακού διαγωνισμού θα συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό «European Quality Leader of the Year», ο οποίος καθιερώθηκε από τον EOQ για ανακήρυξη του Ευρωπαίου Ηγέτη στην Ποιότητα.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν είτε απευθείας από τους ενδιαφερόμενους (μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2015) ή μετά από πρόταση/εισήγηση τρίτου προσώπου (μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2015) στο fax 22669459, ή e-mail mgregoriou@oeb.org.cy ή στη διεύθυνση ΤΘ 21657, 1511 Λευκωσία. Ο νικητής θα αναδειχθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης και τους συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και εξασφάλιση των αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας (Μιχάλη Γρηγορίου) στο τηλ. 22665102 ή στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook και Twitter.

Related Posts