elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Παρουσίαση του Νέου Νομοθετικού Πλαισίου για τις Δημόσιες Συμβάσεις

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση του νέου εναρμονιστικού νομοθετικού πλαισίου για τις Δημόσιες Συμβάσεις όπως έχει ψηφιστεί τον περασμένο Απρίλιο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων:

– «Ο Περί της Ρύθμισης των Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων και για Συναφή Θέματα Νόμος του 2016» (Ν.73(1)/2016), και
– «Οι Περί της Διαχείρισης της Εκτέλεσης Δημοσίων Συμβάσεων και των Διαδικασιών Αποκλεισμού των Οικονομικών Φορέων από Διαδικασίες Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Κανονισμοί του 2016» (Κ.Δ.Π. 138/2016).

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στις 3.30 – 5.30 μ.μ. στα γραφεία της ΟΕΒ στη Λευκωσία. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η κα Ρέα Γεωργίου, Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας και στη συνέχεια ο κ. Φίλιππος Κατράνης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας θα επεξηγήσει τις κυριότερες πρόνοιες της νέας νομοθεσίας περί δημοσίων συμβάσεων καθώς και των κανονισμών για τις αλλαγές, απαιτήσεις και αποκλεισμούς και κυρίως ως προς το πως αυτές επηρεάζουν τις επιχειρήσεις. Το νομοθετικό πλαίσιο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Γενικού Λογιστηρίου www.treasury.gov.cy.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την 1η Ιουλίου 2016 στο φαξ 22669459 ή στο email info@oeb.org.cy.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι δωρεάν.

Related Posts