elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Παρουσίαση Προγραμμάτων RESTART για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων “RESTART 2016-2020” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 3.30μ.μ. – 6.00μ.μ. στα γραφεία της ΟΕΒ στη Λευκωσία.

Τα προγράμματα RESTART αποτελούν το νέο πολυετές αναπτυξιακό πλαίσιο προγραμμάτων για στήριξη της Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας στην Κύπρο το οποίο συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους. Ο σχεδιασμός των Προγραμμάτων RESTART επικεντρώνεται στις επιμέρους επιδιώξεις, καθώς και στους Τομείς Προτεραιότητας που αναδείχθηκαν μέσα από τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Κύπρο (S3Cy).

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα και Δήλωση Συμμετοχής στην Ημερίδα.

Δικαίωμα συμμετοχής στα προγράμματα RESTART έχουν επιχειρήσεις, οργανισμοί, ακαδημαϊκά ιδρύματα, επαγγελματικές οργανώσεις / σύνδεσμοι, δημόσιες υπηρεσίες καθώς και φυσικά πρόσωπα. Ο συνολικός προϋπολογισμός των προγραμμάτων ανέρχεται στα €100,000,000.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην παρουσίαση των προγραμμάτων παρακαλώ όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν την πιο κάτω δήλωση συμμετοχής στο φαξ 22 66 94 59 ή στο mgregoriou@oeb.org.cy μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι δωρεάν, ενώ λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Related Posts