elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ σε πάνελ συζήτησης για τις επενδύσεις στο Best Invest Cyprus 2018

Σε πάνελ συζήτησης με θέμα τις «Επενδύσεις σε Πραγματικές Επιχειρήσεις» συμμετείχε χθες ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Χρίστος Μιχαηλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου Best Invest Cyprus 2018 το οποίο διοργανώθηκε από το ρωσόφωνο περιοδικό Successful Business (VESTNIK KIPRA Group) στη Λεμεσό, με υποστηρικτή την ΟΕΒ.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος της ΟΕΒ και οι συνομιλητές του κλήθηκαν μεταξύ άλλων να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν τις επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού, την ανάγκη αλλαγών προκειμένου η Κύπρος να καταστεί περισσότερο ελκυστική στους ξένους επενδυτές, καθώς επίσης το κατά πόσο η Κύπρος είναι έτοιμη να καταστεί προορισμός καινοτόμων επιχειρήσεων.

Θέμα της διοργάνωσης είναι οι Νέες Ιδέες και Προκλήσεις στον Τομέα των Επενδύσεων Ακινήτων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης την Δευτέρα, 14 Μαΐου, 2018 συστάθηκε ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή του Πρέσβη της Ινδίας στην Κύπρο, της Υφυπουργού Ναυτιλίας, Νατάσας Πηλείδου, Ινδών επιχειρηματιών που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο και άλλων διακεκριμένων επιχειρηματιών. Την ΟΕΒ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρός της, Γιώργος Πέτρου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, διοργανώθηκε έκθεση και παρουσιάσεις των μεγαλύτερων επενδυτικών έργων που αναμένεται να υλοποιηθούν στην Κύπρο κατά τα επόμενα χρόνια, ενώ ακολούθησε δεξίωση την οποία χαιρέτησε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης.

Το Συνέδριο ολοκληρώνεται σήμερα με το εργαστήρι «Tribal Leadership: How to become great by doubling your team’s effectiveness» το οποίο απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων.

 

 

 

 

 

Related Posts