elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Νέο Μέλος στην ΟΕΒ – Σύνδεσμος Μεγάλων Καταναλωτών Ηλεκτρικής Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2016, με μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων, κυρίως από τον τομέα της Μεταποίησης και των Υπηρεσιών, η ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Μεγάλων Καταναλωτών Ηλεκτρικής Ενέργειας, ο οποίος θα λειτουργεί κάτω από την αιγίδα της ΟΕΒ.

Η ίδρυση του Συνδέσμου Μεγάλων Καταναλωτών Ενέργειας στοχεύει στη διασφάλιση του χαμηλότερου δυνατού κόστους ηλεκτρικής ενέργειας, στη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών και ρυθμιστικού πλαισίου στην αγορά παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και στην προώθηση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα κύρια θέματα που απασχόλησαν τα μέλη του Συνδέσμου, στην ιδρυτική τους Συνέλευση ήταν η αναθεώρηση του τέλους προς το Ειδικό Ταμείο για ΑΠΕ & ΕΞΕ, οι υπό διαμόρφωση νέοι κανόνες αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και η ετοιμασία των νέων διατιμήσεων ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), καλωσορίζει το νέο Σύνδεσμο στις τάξεις των Μελών της στον οποίο θα παρέχει κάθε δυνατή στήριξη για επίτευξη των στόχων του.

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν, το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. κ. Αντώνης Αντωνίου – Πρόεδρος

2. κ. Μάριος Σαρρής – Αντιπρόεδρος

3. κ. Κωνσταντίνος Δαλμηράς – Γραμματέας

4. κ. Πάνος Πρωτοπαπάς – Ταμίας

5. κ. Νίκος Παπαδόπουλος – Μέλος

6. κ. Στάθης Αθανασίου – Μέλος

7. κ. Αντώνης Νικολάου – Μέλος

Related Posts