elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Καθοριστική για την Οικονομία η αυριανή συνάντηση στο Προεδρικό

7 Ιουλίου 2011.

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) αναμένει ότι η αυριανή κρίσιμη σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τα Πολιτικά Κόμματα για την Οικονομία θα είναι παραγωγική και θα καταλήξει σε συγκεκριμένα μέτρα τα οποία η Οικονομία μας χρειάζεται επειγόντως.

Τυχόν καθυστέρηση από το φόβο του ούτω καλούμενου πολιτικού κόστους θα έχει πολύ αρνητικές συνέπειες με πιο πιθανή μια νέα υποβάθμιση της οικονομίας μας. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό και θα έθετε σε κίνδυνο τη μικρή ανάκαμψη που άρχισε να παρουσιάζει.

Η ΟΕΒ είναι στη διάθεση της Κυβέρνησης και των Πολιτικών Κομμάτων για την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων τα οποία αναμένουμε ότι θα εγκριθούν από την παρούσα Σύνοδο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Κάνουμε έκκληση έστω και την υστάτη να επικρατήσει η σωφροσύνη και η υπευθυνότητα στο Συνδικαλιστικό Κίνημα το οποίο πρέπει να αποδεχτεί τα μέτρα και να αντιληφθεί ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις ώστε έτσι να διασφαλιστούν και τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων.

Related Posts