elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΕΒ υποστηρίζει το “Best Invest Cyprus 2018”

Η ΟΕΒ είναι υποστηρικτής του Συνεδρίου Best Invest Cyprus 2018 (www.vkcyprusinvest.com) το οποίο διοργανώνεται από  το ρωσόφωνο περιοδικό Successful Business  (VESTNIK KIPRA Group) κατά τις ημερομηνίες 14 – 16 Μαΐου 2018, στο Saint Raphael Resort, στη Λεμεσό. Θέμα της διοργάνωσης είναι οι Νέες Ιδέες και Προκλήσεις στον Τομέα των Επενδύσεων Ακινήτων.

Η ΟΕΒ εξασφάλισε ειδικές τιμές για τα μέλη της ως ακολούθως:

  • Συμμετοχή σε όλο το πρόγραμμα της εκδήλωσης (plenary sessions, panel discussions, presentations, workshops, seminars, four coffee breaks, networking lunch on the 15th of May, exhibition, conference material in digital and printed form):  €320.00 (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ), από €400.00.
  • Συμμετοχή στην παρουσίαση των κυπριακών έργων του τομέα ακινήτων και στην επίσημη δεξίωση καλωσορίσματος (14 Μαΐου, 5:00 – 9:00 μ.μ.) καθώς επίσης, στις παρουσιάσεις του συνεδρίου της επόμενης μέρας (15 Μαΐου, 9:00 π.μ.-1:00 μ.μ.): €250.00 (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ), από €300.00.

Ατζέντα:

Την Δευτέρα, 14 Μαΐου, 2018 στις 12:00 μμ θα συσταθεί ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή του Πρέσβη της Ινδίας στην Κύπρο, της Υφυπουργού Ναυτιλίας, κ. Νατάσας Πηλείδου, Ινδών επιχειρηματιών που ζουν και εργάζονται στο νησί και άλλων διακεκριμένων επιχειρηματιών.

Μεταξύ των ωρών 4:00 – 6:00 μμ θα πραγματοποηθεί η έκθεση και οι παρουσιάσεις των μεγαλύτερων επενδυτικών έργων στην Κύπρο (Trilogy, DelMar, Zaria, The One, The Icon κ.ά.), τα οποία θα υλοποιηθούν από εταιρείες όπως οι Aristo Developers, Cybarco, P. Harakis, Imperio Properties, Leptos Estates, Oikos, Pafilia, Shanda, Zavos και πολλοί άλλοι.

Στις 7:00 μμ, θα ακολουθήσει δεξίωση την οποία θα χαιρετήσει ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων επενδυτές ή επιχειρηματίες.

Την Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί το εκπαιδευτικό κομμάτι της εκδήλωσης όπου θα γίνουν διάφορες παρουσιάσεις σχετικά με τις νέες ιδέες και προκλήσεις του τομέα επενδύσεων ακινήτων.

Στις 2:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση όπου θα συγκρίνονται οι τιμές των ακινήτων σε διαφορετικές 10 διαφορετικές χώρες και θα συζητηθεί το πού κινείται η Κύπρος στον χάρτη των επενδύσεων ακινήτων. Στις 4:00 μμ, στο πλαίσιο εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πως πρέπει να εργάζονται και να αποδίδουν καλύτερα σε έναν διαδικτυακό κόσμο.

Την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, θα διεξαχθεί το εργαστήριο “Tribal Leadership: How to become great by doubling your team’s effectiveness” το οποίο απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων.

Επισυνάπτεται το έντυπο εγγραφής το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε και να επιστρέψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tm@vkcyprus.com.

Πληροφορίες : www.vkcyprusinvest.com

BEST INVEST 2018 (Registration Form-OEB Members)

Related Posts