elenΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elenΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΕΒ στηρίζει την εκστρατεία “Let’s do it Cyprus!” – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) δηλώνει έμπρακτα την υποστήριξή της στην εκστρατεία “Let’s do it Cyprus!” που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο. Το “Let’s do it Cyprus!” είναι ίσως η μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία που γίνεται στην Κύπρο και συμμετέχουν περισσότεροι από 25.000 εθελοντές, οι οποίοι επιδιώκουν να περάσουν το μήνυμα της αλλαγής ως προς την περιβαλλοντική συμπεριφορά.

Η 5η Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού “Let’s Do It Cyprus!”-  «ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο» διοργανώνεται από το Εθελοντικό Δίκτυο Κύπρου Together Cyprus υπό την Αιγίδα και συνδιοργάνωση της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Ιωάννα Παναγιώτου.

Το Let’s do it ξεκίνησε το 2008, στην Εσθονία, όπου μία ομάδα χιλιάδων εθελοντών, ενώνοντας το πάθος τους για το περιβάλλον, κατόρθωσαν να καθαρίσουν την χώρα τους σε μία ημέρα. Το Let’s Do It, πολύ γρήγορα, εξαπλώθηκε σε 113 χώρες στον κόσμο και ένωσε πέραν των 16 εκατομμυρίων πολιτών, οι οποίοι αφιερώνουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, ώστε να δώσουν το παράδειγμα «δεν ρυπαίνω», «σέβομαι το περιβάλλον».

Η ΟΕΒ στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, θα συμμετέχει φέτος στην εκστρατεία “Lets do it Cyprus!” και καλεί τα Μέλη της να μετάσχουν στην εκστρατεία σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα της ΟΕΒ, η οποία θα συναντηθεί έξω από την Πύλη Αμμοχώστου στην εντός των τειχών Λευκωσία την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ.

21x28

Related Posts