elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΕΒ ζητά ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) χαιρετίζει την κατάθεση από τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε. του Σχεδίου Δράσης για την Επιχειρηματικότητα της Ε.Ε. μέχρι το 2020, αναγνωρίζοντας την ανάγκη στήριξης των επιχειρηματιών προς όφελος ολόκληρης της Ευρώπης.

Παραθέτουμε αποσπάσματα δήλωσης του Αντιπροέδρου της Ε.Ε. κ. Antonio Tajani: ‘’περισσότεροι επιχειρηματίες σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας, περισσότερη καινοτομία και περισσότερη ανταγωνιστικότητα … Η επιχειρηματικότητα είναι επίσης η ισχυρότερη κινητήρια δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη στην οικονομική ιστορία… Εάν καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε το επιχειρηματικό δυναμικό της Ευρώπης, μπορούμε να επαναφέρουμε την ανάπτυξη στην Ευρώπη’’.

Η ΟΕΒ καλεί την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα να συνεργαστούν για στήριξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο. Οι επιχειρήσεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από την οικονομική κρίση και το μόνο που ζητούν είναι η διαμόρφωση και διασφάλιση σταθερού ευνοϊκού περιβάλλοντος που θα ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα σε συνεχή και μόνιμη βάση.

Related Posts