elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ημερίδα ΟΕΒ – Υπηρεσία Ενέργειας

Οι Ενεργειακοί Έλεγχοι, οι Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης ήταν το θέμα ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 με διοργανωτή την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στην Ημερίδα τα στελέχη της Υπηρεσίας Ενέργειας προέβηκαν σε ενδελεχή ενημέρωση των επιχειρήσεων στο συγκεκριμένο θέμα και απάντησαν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Επίσης, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του σχεδίου χορηγιών «Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω» που διαχειρίζεται το Υπουργείο Ενέργειας.

Στα πλαίσια της Ημερίδας οι επιχειρήσεις άλλα και η ΟΕΒ καλούν το Υπουργείο όπως εξαγγείλει άμεσα τα σχέδια χορηγιών για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας και όχι αργότερα από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Η ΟΕΒ ευχαριστεί και δημόσια τα στελέχη της Υπηρεσίας Ενέργειας για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και το μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή.

Related Posts