elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Επιχειρηματική Επίσκεψη της ΟΕΒ στο Ιράν

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) βρίσκεται σε διαδικασία οργάνωσης επιχειρηματικής αποστολής στην Τεχεράνη, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του ερχόμενου Μαρτίου.

Μετά την άρση των διεθνών κυρώσεων κατά του Ιράν και ύστερα από σχετικές διαπιστώσεις των μελών της ΟΕΒ, συμπεραίνεται πως υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες και προοπτικές για σύναψη επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων με την χώρα. Στα πλαίσια της προγραμματιζόμενης επίσκεψης της ΟΕΒ, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με Ιρανούς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται πραγματικά για συνεργασία. Για το σκοπό αυτό η ΟΕΒ βρίσκεται σε επαφή με ιδιωτικό γραφείο στην Τεχεράνη το οποίο θα αναλάβει τη διευθέτηση των επιχειρηματικών συναντήσεων. Έχει επίσης εξασφαλιστεί η στήριξη και βοήθεια του Πρέσβη του Ιράν στην Κύπρο όσο και του Κύπριου Πρέσβη στην Τεχεράνη.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής θα σας αποσταλούν αργότερα.

Για να γίνει έγκαιρα η κατάλληλη διοργάνωση της αποστολής με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επίσκεψη στο Ιράν, να συμπληρώσουν και αποστείλουν μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2016 την δήλωση συμμετοχής (μη δεσμευτική) στο email mgregoriou@oeb.org.cy.

Παρακαλώ όπως δοθεί μεγάλη σημασία στη συμπλήρωση της δήλωσης ώστε με βάση αυτή να διευθετηθούν οι συγκεκριμένες συναντήσεις (B2B).

Related Posts