elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Επίσκεψη στα Αναπαυτήρια της ΔΕΟΚ στις Πλάτρες

Μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα της ΔΕΟΚ, κ. Διομήδη Διομήδους, ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), κ. Μιχάλης Αντωνίου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των αναπαυτηρίων της ΔΕΟΚ, μαζί με την κα Λένα Παναγιώτου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων & Κοινωνικής Πολιτικής και την κα Γιούλα Γυψιώτη, Προϊστάμενη του Γραφείου του Προέδρου και του ΓΔ της ΟΕΒ.
Τα στελέχη της ΟΕΒ έτυχαν πολύ θερμής υποδοχής τόσο από τον κ. Διομήδους όσο και από τους δύο στενούς του συνεργάτες που παρευρέθηκαν στη συνάντηση, κ.κ. Κωνσταντίνο Ελευθερίου, Γενικό Διευθυντή και Αντώνη Αντώνη, Γραμματέα Οικονομικού Προγραμματισμού της ΔΕΟΚ.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τους οικοδεσπότες και εντυπωσιάστηκαν τόσο από τις υποδομές όσο και από την τοπιοτέχνηση του χώρου που «δένει» με απόλυτη αρμονία το δομημένο μαζί με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Στο γεύμα που ακολούθησε σε ατμόσφαιρα φιλική και χαλαρή, οι δύο αντιπροσωπείες αντάλλαξαν απόψεις επί των βασικών ζητημάτων της οικονομικής και της εργασιακής επικαιρότητας.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την επίσκεψη

Related Posts