elenΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elenΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα 2017»

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ),
το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και
το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου διοργανώνουν τη

Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2017»

Η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2017» ανοίγει τις πύλες της από τις 17 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2017 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης (Περίπτερο 6) στη Λευκωσία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, φοιτητές, γονείς και σε άλλους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Την έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα 2017» συνδιοργανώνουν η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Την Έκθεση στηρίζουν το British Council Cyprus, ο Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λευκωσίας, ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Συμβούλων και οι επαγγελματικοί Σύνδεσμοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Περισσότερα από 150 Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα από Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική, Ρωσία, Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Ελβετία, Δανία, Τσεχία, Ολλανδία, Ουγγαρία κλπ θα παρέχουν πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών τους, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές απασχόλησης και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να ενημερωθούν και να επιλύσουν τις απορίες τους σε θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και καριέρας.
Μεγάλος χορηγός της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα» 2017 είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Τράπεζα. Χορηγός τηλεπικοινωνιών είναι η εταιρεία PrimeTel.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό:

την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 από τις 8:30-13:30 & 16:00-20:00,
το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 από τις 14:00-20:00
την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 από τις 14:00-20:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Έκθεσης στο Facebook “Cyprus International Education and Career Exhibition” ή στο www.edufair-cyprus.eu ή στο τηλέφωνο 22894278.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελεσθούν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στο χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

ο κ. Γιώργος Πέτρου, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
ο κ. Φειδίας Πηλείδης, Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, και
ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Π. Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Γραφείου Κύπρου.

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα από το:

Κλιμάκιο Ξύλινων Πνευστών Συμφωικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου
Καθηγητές: Άγγελος Αγγελίδης & Ευάγγελος Χριστοδούλου
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Γιώργος Κουντούρης

Θα ακολουθήσει δεξίωση από ηην Α’ Τεχνική Σχολή και ΜΙΕΕΚ Λευκωσίας στο περίπτερο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Π.Α. μέχρι 13 Φεβρουαρίου 2017 στο τηλέφωνο 22889760 (κυρία Μάρθα Γεωργιάδου).

Σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 στο Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου ανέγνωσε δηλώσεις του Προέδρου της ΟΕΒ κ. Χρίστου Μιχαηλίδη οι οποίες επισυνάπτονται πιο κάτω.

Πρόσκληση Εγκαινίων – Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου 2017.pdf
PRESS2017 (002).doc
Education and Career 2017 – Opening Invitation.pdf

IMG_4573

ekpektlogos

Related Posts