elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Διάσκεψη Διευθυντών των Ευρωπαϊκών Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Ομοσπονδιών (CDEIF)

Πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό μεταξύ 30 Ιουνίου και 2 Ιουλίου με μεγάλη επιτυχία η Διάσκεψη Διευθυντών των Ευρωπαϊκών Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Ομοσπονδιών (Conference of Directors of European Industrial Federations – CDEIF) 2011.

Το CDEIF είναι μια υψηλού κύρους διεθνής διάσκεψη κλειστού κύκλου στην οποία λαμβάνουν μέρος οι Διευθυντές των ευρωπαϊκών βιομηχανικών και εργοδοτικών ομοσπονδιών μελών της BUSINESSEUROPE, της πανευρωπαϊκής οργάνωσης εργοδοτών της οποίας η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) είναι μέλος.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων εξελίξεων σε βόρειο Αφρική και Μέση Ανατολή, της οικονομικής κρίση και των δημοσιονομικών προβλημάτων που αυτή συνεπάγεται. Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από την καινοτομία, την κατάρτιση και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Κύριοι ομιλητές ήταν η Επίτροπος για την Εκπαίδευση, Πολιτισμό, Πολυγλωσσία και Νεολαία κυρία Ανδρούλλα Βασιλείου, εκπρόσωπος του Υπουργού Οικονομικών και διακεκριμένοι ξένοι επιχειρηματίες.

Η Τράπεζα Κύπρου, πάντοτε στο πλευρό των κυπριακών επιχειρήσεων, υποστήριξε την Διάσκεψη ως Κύριος Χορηγός. Την Διάσκεψη επίσης υποστήριξε και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

Related Posts