elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Έρευνα ΟΕΒ – PWC: Ανάπτυξη Χρηματοδοτικών Εργαλείων για MME

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων έχει αναθέσει στην PwC την διεξαγωγή έρευνας για λογαριασμό της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΓΔ ΕΠΣΑ) με αντικείμενο την χρήση των χρηματοδοτικών εργαλείων στην Κύπρο, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων. Ειδικότερα, στόχος της μελέτης είναι η καταγραφή των χρηματοδοτικών αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και ο εντοπισμός του χρηματοδοτικού κενού που ενδεχομένως να υπάρχει μεταξύ των ευκαιριών πρόσβασης σε χρηματοδότηση και της ζήτησης τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να συμβάλουν στο σχεδιασμό και ανάπτυξη τέτοιων χρηματοδοτικών εργαλείων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η ΟΕΒ υποστηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία αυτή, καθώς η επάρκεια χρηματοδότησης των επιχειρήσεων αλλά και η αποτελεσματική διάθεσή της, αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Τα δεδομένα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της έρευνας και θα τηρηθεί αυστηρή εμπιστευτικότητα αλλά και η ανωνυμία των συμμετεχόντων. Σημειώνουμε επίσης ότι τα πνευματικά δικαιώματα των αποτελεσμάτων της έρευνας δεν θα ανήκουν στην PwC ή σε κάποιον άλλο ιδιωτικό οργανισμό αλλά αποκλειστικά στην Αναθέτουσα Αρχή του έργου που είναι η ΓΔ ΕΠΣΑ.

Εν όψει των πιο πάνω θα σας παρακαλούσαμε να αφιερώσετε 10’-15’ λεπτά από τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε το on-line ερωτηματολόγιο στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του πιο κάτω συνδέσμου:

Ερωτηματολόγιο Έρευνας

Related Posts