ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Διάλεξη OEB «Χρηματοδότηση πράσινων ιδεών από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE»

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), στα πλαίσια των διαλέξεων της Τετάρτης για το περιβάλλον και την ενέργεια, διοργανώνει διάλεξη με τίτλο «Χρηματοδότηση πράσινων ιδεών από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE», την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, 13:00 – 15:00, στα γραφεία της ΟΕΒ, στη Λευκωσία.

Σκοπός της διάλεξης είναι η παρουσίαση του χρηματοδοτικού προγράμματος LIFE (στόχοι, τομείς προτεραιότητας, δικαιούχοι, υποβολή προτάσεων, κριτήρια επιλεξιμότητας).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε προαιρετικές κατ’ιδίαν συναντήσεις με λειτουργούς του Τμήματος Περιβάλλοντος, ώστε να συζητήσουν θέματα που τους προβληματίζουν ή να επιλύσουν απορίες για το πρόγραμμα Life με στόχο το πώς να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους σε προτάσεις.

Εισηγήτρια της διάλεξης είναι κ. Μαριλένα Παπασταύρου, Λειτουργός Περιβάλλοντος – Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα LIFE.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, μέχρι τις 23 Απριλίου, στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/mZIyFqKIP1vWjdcq2

Περισσότερες πληροφορίες : LIFE